Parttime Talent sourcer

  • Amsterdam, Netherlands

Parttime Talent sourcer

Job description

Bij GUTS zijn wij bezig ons team uit te breiden, en we hebben jou heel hard nodig om ons daarbij te helpen!

Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag bij de HR-afdeling van één van de meest innovatieve startups van Nederland: GUTS Tickets. Bij GUTS Tickets geloven we in de kracht van nieuwe technologie en vinden we dat het ticketing proces voor zowel de koper als de uitgever wel een tikkeltje makkelijker, eerlijker en zelfs leuker kan.

Tickets verkocht via GUTS zijn niet door te verkopen door woekeraars en ook fraude is onmogelijk. Tevens hebben we talloze voordelen voor post-COVID evenementen die je nergens anders zult vinden.

Wat ga je doen?

Jij bent de persoon die talent direct herkent en benadert om bij ons toffe bedrijf te werken. Je komt nauw samen te werken met je collega’s van de HR- en recruitment afdeling, en je zal je voornamelijk bezighouden met het zoeken, benaderen en (telefonisch/online) screenen van nieuw talent. Jij neemt zoveel mogelijk van de voorbereidende taken van je HR collega’s uit handen, zodat zij zich kunnen richten op het binnenhalen van nieuwe (door jou aangedragen) kandidaten. Naast dat je zelf talent gaat zoeken, bekijk en beoordeel je ook de sollicitaties die binnenkomen via onze website.

Je werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit:

  • De werving en selectie van nieuwe kandidaten via LinkedIn of Social Media;

  • Het beoordelen van sollicitaties die binnenkomen via onze eigen website;

  • Het opbouwen van een pool van talenten;

  • Het enthousiasmeren van nieuw talent om bij ons te komen werken.

Wat bieden wij jou?

Je komt te werken met een gezellig team op één van de mooiste locaties van Amsterdam. Mocht je deels thuis willen werken dan is dat zeker mogelijk, alleen mis je dan wel onze uitgebreide lunch ;). Een uitdagende én flexibele baan met veel vrijheid en ruimte om je te ontwikkelen. Verder krijg je een marktconform salaris en een persoonlijk budget voor benodigde apparatuur en zelfontwikkeling. Daarnaast zijn er frequente team borrels op ons dakterras en standaard start-up entertainment activiteiten zoals ping-pong tafel, PlayStation, etcetera.

Job requirements

Voor deze functie zoeken we iemand met recruitment ervaring in IT functies of bereid is dit op te doen. Verdere ervaring in de HR is een pré. Je zal samenwerken met je directe HR-collega's maar vindt het ook niet erg om alleen te werken.