HR-medewerker/IT-recruiter

  • Amsterdam, Netherlands

HR-medewerker/IT-recruiter

Job description

Wij zijn ons ervan bewust dat onderstaande tekst erg saai en slaapverwekkend is. En juist daarom hebben wij jouw hulp hard nodig! Wij willen bij GUTS namelijk ons team uitbreiden, en zijn daarom op zoek naar een HR-medewerker met recruitment ervaring in de IT. Ben jij die leuke, nieuwe collega die ons hiermee gaat helpen?


Waar ga je werken?
Je gaat aan de slag bij de HR-afdeling van één van de meest innovatieve startups van Nederland: GUTS Tickets. Bij GUTS Tickets geloven we in de kracht van nieuwe technologie en vinden we dat het ticketing proces voor zowel de koper als de uitgever wel een tikkeltje makkelijker, eerlijker en zelfs leuker kan.
Tickets verkocht via GUTS zijn niet door te verkopen door woekeraars en ook fraude is onmogelijk. Tevens hebben we talloze voordelen voor post-COVID evenementen die je nergens anders zult vinden.


Wat ga je doen?
Wij zijn bij GUTS klaar om ons gezellige team uit te breiden, en wie kan ons daar beter bij helpen dan een HR-medewerker met recruitment ervaring? Je bent dus, samen met je HR-collega, verantwoordelijk voor de werving en selectie van de juiste kandidaten voor onze vacatures. Daarnaast zal je de contracten opstellen voor (nieuwe) medewerkers, beoordelingsgesprekken voeren, dossiers bijhouden en ben je mede verantwoordelijk voor het inwerkproces van nieuwe medewerkers. Ook is de HR-afdeling verantwoordelijk voor ons scanteam van flexibele medewerkers en het inzetten hiervan op onze evenementen.


Wat bieden wij jou?

Je komt te werken met een gezellig team op één van de mooiste locaties van Amsterdam. Een uitdagende baan met veel vrijheid en ruimte om je te ontwikkelen. Verder krijg je een marktconform salaris en een persoonlijk budget voor benodigde apparatuur en zelfontwikkeling. Daarnaast zijn er frequente team borrels op ons dakterras en standaard start-up entertainment activiteiten zoals ping-pong tafel, PlayStation, etcetera.

Job requirements

Voor deze functie zoeken we iemand met recruitment ervaring in IT functies. Verdere ervaring in de HR is een grote pré. Je zal samenwerken met je directe HR-collega's maar vindt het ook niet erg om alleen te werken. Je vindt het niet erg om verantwoordelijkheid te dragen en kan met vertrouwelijke informatie omgaan.